Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tehnica Mobila Ag
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pistol motorina
190 lei
Brand
Pistol motorina mecanic ABS
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pistol motorina
Versiunea manuală
Duzele de combustibil de distribuire au fost atent proiectate pentru a satisface nevoia de siguranta, usurinta in manevrare si eficienta. Acestea sunt disponibile in ambele versiuni manuale si automate.

Duze manuale
Manualul duzele sunt caracterizate de înaltă eficiență pe baza rezistența lor curgere scăzută combinată cu simplitatea lor notabile de utilizare și preț economic. Având în vedere caracteristicile lor, ei găsesc o aplicație pe orice sistem de transfer combustibil, chiar și cele care lucrează de gravitație. Acestea sunt echipate cu protecție pârghie, inclusiv un sistem de blocare de declanșare amovibil, și sunt disponibile cu o varietate de conectori filetate și cu reducerea secțiunii duză pentru benzină fără plumb.

Sinele 2000 este astăzi încă punctul de referință în domeniul duze de combustibil pentru distribuirea manuală. Echipat cu o carcasă puternică din aluminiu, cu un conector rotativ integrat și o supapă de ciocan liber, funcționează cu pierderi reduse de cap si este indicat pentru debite de până la 120 l / min.

Sinele 3000 este fabricat cu un corp din aluminiu rezistent la închis într-o coajă de plastic anti-soc care crește fără probleme duza de manipulare prin prindere confortabilă, chiar atunci când este utilizat la temperaturi joase.
Conector Duza de pivotare integrată, iar supapa de ciocan liber în interiorul acestuia, pentru a garanta un grad ridicat de siguranță. Pierderea redus de cap, având în vedere conformația a supapei, lăsați-l să funcționeze la debite de pana la 150 l / min. Datorită forței redusă necesară deschiderea supapei, auto 3000 duza poate fi folosită pentru transferul uleiului cu presiuni de lucru de până la 10 bari (142 psi).

Versiunile de plastic cu un debit de până la 80 l / min sunt de asemenea disponibile.
O versiune de apă și hrană este disponibil.
Din Gura in Gura